Presentació a Arenys de Munt de Repara Ciutat

  • Publicada el 7/05/2014

El divendres 4 d’abril, a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala Municipal, es va fer la  presentació, oberta a tothom, de Repara Ciutat, servei participatiu en línia que permet denunciar problemes a la via pública a través dels dispositius mòbils o del web de la iniciativa.

L’aplicació per a mòbil és gratuïta i permet que els ciutadans informin a l’Ajuntament, mitjançant fotografies i posicionament GPS,  de qualsevol incidència a la via pública: desperfectes voreres, neteja, enllumenat, arranjament vies públiques, etc., incidències que es poden consultar després a http://arenysdemunt.reparaciutat.cat 

Aquesta eina permetrà que l’Ajuntament pugui reaccionar més ràpidament, focalitzar els serveis a les incidències que afecten i preocupen principalment als vilatans i informar-los de les solucions adoptades.

Repara Ciutat aprofita l’ús de la tecnologia i el telèfon mòbil per recollir informació de la vila i fomentar el diàleg amb el consistori.

L’aplicació està disponible per a iPhone i per a dispositius Android. Properament s’inclourà el servei per a Blackberry i WindowsPhone. L’àmbit de cobertura està centrat en Catalunya

Powered by Open Data Cities

Repara Ciutat